Macaleți, marele absent de la întâlnirea cu Viorica Dăncilă. De ce nu a ajuns șeful CJ la întrevederea cu președintele PSD

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, este marele absent la întâlnirea de marți cu liderul PSD, Viorica Dăncilă.

Macaleți nu a participat la nicio acțiune electorală pe care a avut-o în municipiul Botoșani, dar și în Dorohoi, Concești sau Săveni, pentru că se afla la București, acolo unde trebuia să facă noi investigații medicale cu privire la probleme cardiace de care suferă.

Apropiații lui Macaleți susțin că deplasarea la București nu a fost făcută expres exact atunci când Dăncilă a ajuns în județ. Potrivit acestora, Macaleți avea o programare mai veche la o clinică din București și nu a putut să renunțe la aceasta.

Președintele Consiliului Județean, transferat de urgență la Iași. I s-a făcut rău la birou

One thought on “Macaleți, marele absent de la întâlnirea cu Viorica Dăncilă. De ce nu a ajuns șeful CJ la întrevederea cu președintele PSD

  1. Minciunosu de servicu sai tras leul piatra de var din 24 C , destui pentru a nu mai face politica sau sa stea linistita….. are parandaratul de la drumurile ce a fost partinic….jigodii de bani publici..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *