Șocant! Un şofer de TIR şi-a ucis soţia care l-ar fi înşelat cu cel mai bun prieten

Un şofer român de TIR şi-a ucis soţia, noaptea trecută, după o ceartă care a degenerat, în comuna Albeşti din Vaslui. Bărbatul de 45 de ani, recent întors acasă, ar fi aflat că soţia l-ar fi înşelat cu cel mai bun prieten, scrie Observator.tv. Nenorocirea s-a petrecut, noaptea trecută, în casa familiei Onilă din Albeşti.

Petrică Onilă s-a întors acasă de aproximativ zece zile, în timp ce soţia sa, Elena Coca, ajunsese acasă, din Germania, acolo unde lucra, de trei zile.

Între cei doi soţi a izbucnit o ceartă, iar potrivit unor surse, soţul ar fi aflat că femeia, în vârstă de 44 de ani, l-ar fi înşelat cu cel mai bun prieten al său.

Nenorocirea s-a petrecut, noaptea trecută, în casa familiei Onilă din Albeşti.

Petrică Onilă s-a întors acasă de aproximativ zece zile, în timp ce soţia sa, Elena Coca, ajunsese acasă, din Germania, acolo unde lucra, de trei zile.

Între cei doi soţi a izbucnit o ceartă, iar potrivit unor surse, soţul ar fi aflat că femeia, în vârstă de 44 de ani, l-ar fi înşelat cu cel mai bun prieten al său. În acel moment, bărbatul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat soţia de patru ori.

Loviturile au fost fatale pentru femeia de 44 de ani.

După crimă, şoferul român de TIR a realizat ce a făcut şi a încercat să se sinucidă în acelaşi mod, lovindu-se cu cuţitul.

Totuşi, el a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii şi un echipaj SMURD.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe soţia şoferului, în timp ce criminalul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com