FOTO! Ce i-a cerut un botoșănean în scaun cu rotile Vioricăi Dăncilă, în timpul vizitei la Spitalul Județean

Un botoșănean în scaun cu rotile și-a spus nemulțumirea, marți, șefilor PSD, timpul vizitei pe care au făcut-o la Spitalul Județean.

În timp ce se afla la etajul I al unității spitalicești, bărbatul a oprit-o pe Viorica Dăncilă și i-a reproșat că în spital nu există o rampă pentru persoanele cu handicap, care să ducă la ambulatoriu.

 ”Stau de jumătate de oră aici, că nu vor să mă ia cu liftul la parter pentru că spun că e aglomerat jos din cauze vizitei dumneavoastră. La intrare este un lift pentru persoane cu handicap. Abia azi l-au reparat, dar chiar şi ala, eu în policlinică nu pot să ajung, la etajele superioare. Nu este lift, nu este rampă. Chiar şi la fişier îmi e greu să ajung, pentru că nu mă lasă să merg prin urgenţe, pe unde aş putea intra cu căruţul”, a spus botoșăneanul.

Prezentă la discuție, ministrul interimar al Sănătății, Sorina Pintea, a cerut echipei manageriale de la spital să găsească soluții și să facă rampa, altfel nu va primi semnătura în momentul în care unitatea va veni să se acrediteze.

Este drept că sunt anumite circuite care trebuie respectate, de aceea nu puteţi intra prin urgenţe în ambulatoriu. Dar vă spun un lucru: doamna manager ştie că există nişte indicatori de calitate fără de care spitalul nu poate ajunge la nivelul pe care dumneaei îl doreşte. Prin urmare, eu vă asigur că doamna manager va găsi soluţii, că altfel nu ajunge la indicatorii doriţi. Vă asigur eu că va găsi o soluţie”, i-a spus Sorina Pintea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *