O botoșăneancă a sunat la 112 să anunțe dispariția soțului. Unde era acesta!

politie la Botosani- 112Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Hlipiceni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie de 30 de ani, din localitatea Călăraşi, cu privire la faptul că soţul său, de 37 de ani,  a apelat-o telefonic  şi  i-a spus că se află într-un loc necunoscut, împotriva voinţei sale.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul aspectele sesizate nu se confirmă, fiind stabilită următoarea situaţie de fapt: bărbatul de 37 de ani, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu un consătean de 35 de ani, într-un bar de pe raza localităţii Călăraşi, a fost  rugat de acesta din urmă, să-l conducă acasă cu autoturismul. Ulterior cei doi s-au deplasat într-o localitate din judeţul Iaşi, unde bărbatul de 35 de ani a părăsit autoturismul, l-a asigurat, lăsându-l în interior pe  bărbatul de 37 de ani.

După aproximativ două ore, bărbatul de 35 de ani a revenit la autoturism şi i-a înmânat persoanei vătămate cheia, persoana în cauză deplasându-se spre localitatea de domiciliu, unde a fost interceptat de către poliţişti.

Bărbatul de 37 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta a declarat organelor de poliţie că bărbatul de 35 de ani nu a exercitat ameninţări sau acte de violenţă asupra acestuia.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz de recoltare de mostre biologice de sânge.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *