Viorica Dăncilă, la Botoșani: Sunt mai puternică decât toți cei șapte la un loc

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a mulțumit botoșănenilor despre cum a fost primită în județ.

Ea a vorbit celor cu care s-a întâlnit despre parcursul său politic, spunând că a pornit de la lipit afișe în PSD, până a ajuns pe poziția de prim-ministrul României.

Indiferent de funcția pe care o ocupi în statul român, de fiecare dată trebuie să mergi printre oameni. Sunt de 23 de ani în acest partid, am pornit de la lipit afișe (…). Sunt un om atașat valorilor social-democarte, un om atașat de oameni. De-a lungul activității politice am avut perioade mai bune, perioade mai rele, dar niciodată până acum România, PSD, nu s-a confruntat cu atâta ură, cuvinte atât de urâte, dorința de a desființa acest partid”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea a ținut să precizeze că de pe funcția de prim-ministru a acționat de fiecare dată pentru români și România.

Am luat deciziile și pentru cei care m-au jignit și pentru cei care m-au apreciat, pentru că am considerat că prim-ministrul trebuie să fie al tuturor românilor. Că nu am dreptul să împart România. ”, a mai spus Dăncilă.

Președintele PSD a vorbit și despre Klaus Iohannis, care, a spus ea, ”a venit cu obstacole împotriva Guvernului” și că ”își calcă țara pentru propriul interes”.

Nu-i pasă de ceea ce se întâmplă, nu face campanie pentru că postul de președinte i se cuvine. De noi depinde să schimbăm acest lucru.Am intrat în sală și mulți îmi spuneau: să aveți putere. Puterea mi-o dați dvs. Sunt mai puternică decât toți cei șapte la un loc”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea i-a întrebat totodată pe oamenii din sală dacă președintele Klaus Iohannis a venit vreodată în județul Botoșani de când ocupă această funcție, iar răspunsul acestora a fost negativ.

 

 

One thought on “Viorica Dăncilă, la Botoșani: Sunt mai puternică decât toți cei șapte la un loc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *