Vânzători ambulanți, depistați de polițiști în județul Botoșani. Au fost arși la buzunare

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Stăuceni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu  pe raza de competenţă au depistat în trafic un autoturism  condus de un tânăr de 22 de ani, care era însoţit de alte două persoane, un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 28 de ani, toţi din judeţul Bacău.

În urma controlului vehiculului,  în interiorul acestuia au fost identificate mai multe obiecte de uz casnic, pe care intenţionau persoanele respective intenţionau să le comercializeze pe raza localităţii Stăuceni, fără a deţine documente legale.

În cauză a fost aplicată o sancţiune contravenţională conform Legii 12/1990, cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii atrag din nou atenţia cetăţenilor cu privire la unul dintre modurile de operare adoptate de infractorii voiajori: cel prin care se prezintă drept vânzători ambulanţi şi oferă spre vânzare diverse bunuri sau afirmă că doresc să achiziţioneze bunuri de la cetăţeni (electrocasnice vechi, fier vechi, diverse produse obţinute în gospodăria proprie). Acesta este doar un pretext de a pătrunde în curtea sau locuinţa dumneavoastră şi să observe unde vă ţineţi lucrurile de valoare sau banii, iar prin distragerea atenţiei, pot comite furtul chiar în acel

One thought on “Vânzători ambulanți, depistați de polițiști în județul Botoșani. Au fost arși la buzunare

  1. Doamna cu fustalane si port national indian e comerciant onest , ei doar pacalesc taranii de buna credinta oamenic u frica lui Dumnezeu le intra in casa pentru diferite motive si ii jefuiesc!
    Felicitari pentru promptitudine Politiei Romane si tot mai dese aceste actiuni de descurajare a elemetelor romales …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com