Spitalul Județean continuă angajările. 17 posturi au fost scoase la concurs

spitalul judetean de urgenta mavromati , stiri, botosaniSpitalul Județean a scos la concurs nu mai puțin de 17 posturi. Este vorba de un post de asistent medical la Centrul de Sănătate Mintală-adulți, cu concurs pe 11 noiembrie, un post de asistent medical pe Secția Ortopedie, concurs pe 12 noiembrie, două posturi de asistent medical și un post de infirmier pe Secția ATI, cu concurs pe 13 noiembrie.

La Secția Chirurgie generală a fost scos la concurs un post de asistent medical și două posturi de infirmier, cu concurs pe 14 noiembrie. iar la Blocul operator un post de asistent medical, cu concurs pe 18 boiembrie. 

La UPU SMURD este disponibil un post de registrator medical, concurs pe 19 noiembrie, la Compartimentul Audit este vacant un post de economist, concurs pe 20 noiembrie, iar la Compartimentul ORL copii un post de asistent medical debutant, cu concurs pe 21 noiembrie.

De asemenea, mai sunt vacante două posturi îngrijitor curățenie, concurs pe 25 noiembrie, un post de electrician, concurs pe 26 noiembrie, un post de tâmplar, cu concurs pe 27 noiembrie și un post de asistent medical pe Secția ORL, concurs pe 28 noiembrie.

Vezi aici condițiile!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *