A ucis cu sânge rece un italian. Tânărul din Botoșani, trimis în judecată în stare de arest preventiv

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui tânăr de 21 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”.

Vlad Andrei Rotaru, din Ungureni, a omorât, la sfârșitul lunii mai, un cetățean italian în vârstă de 76 de ani cu care a avut un conflict spontan, pe fondul unor sume de bani pe care acesta din urmă nu i le-ar fi dat pentru o muncă prestată.

Botoșăneanul s-a întâlnit pe un drum din comuna Ungureni cu victima sa și, fără a se controla, deși știa că tocmai a fost condamnat pentru acte de violență, l-a lovit pe italian cu pumnii și picioarele, dar și cu un obiect contondent în zona capului. Victima a murit câteva ore mai târziu la spital.

Interesant este că fapta lui Vlad Andrei Rotaru a fost săvârșită la doar o lună după ce primise o condamnare de trei ani cu suspendare pentru o tâlhărie calificată. Pe 23 aprilie 2019, agresorul primise o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare de la Judecătoria Cornetu, după ce, împreună cu un prieten de-al său, un alt botoșănean, de 20 de ani, a tâlhărit o femeie din județul Ilfov.

Citește și:

Tânărul din Botoșani care a ucis un cetățean italian, arestat preventiv. Vezi cine este individul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *