Zeci de familii dintr-un bloc din municipiul Botoșani nu au apă caldă de o săptămână

apa calda, stiri, botosani, modern calorLocatarii unui bloc din municipiul Botoșani stau de mai bine de o săptămână fără apă caldă la robinete.  Un locatar de pe strada Tudor Vladimirescu a trimis redacției BotosaniNews o sesizare prin care îi acuză pe cei de la Modern Calor de ”nepăsare”.

Locatarii de la scara B, de pe strada Tudor Vladimirescu nr. 4 din municipiul Botosani stau fără apa calda de aproape o săptămâna. Cei de la Modern Calor spun ca exista o problema cu un contor la acea scara, dar nu se grăbesc sa o repare. Deși au fost sesizați și s-au făcut reclamații cu privire aceasta situație, celor responsabili cu furnizarea apei calde nu le pasa de disconfortul creat pentru zecile de familii care locuiesc in acel bloc”, susține botoșăneanul.

Reprezentanții Modern Calor susțin că în acest caz defecțiunea a apărut pe rețeaua proprietarilor și că, de regulă, obligația le-ar reveni acestora pentru a o remedia.

Ei mai spun că în cursul săptămânii viitoare vor interveni angajații societății pe măsura în care timpul va permite, dat fiind faptul că societatea a început furnizarea căldurii și au apărut mai multe avarii în rețeaua proprie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *