ISU Botoșani recrutează candidați în vederea înscrierii la concursul de admitere pentru subofițeri. Se pot înscrie și fete!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani recrutează candidați pentru Scoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zaganescu” Boldesti, unde sunt disponibile 300 de locuri.

Cererile pentru înscriere se mai pot depune pana pe data de 15 noiembrie a.c., la sediul inspectoratului din municipiul Botoșani, strada Uzinei, nr. 3.

Începând cu anul 2020, Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești își deschide porțile pentru a primi tinere care vor dărâma bariere și prejudecăți, acele tinere care știu că nu există diferențe între bărbați și femei, atunci când țelul suprem este acela de a salva vieți.

Cum aplici?

Cerințele necesar a fi îndeplinite sunt:
-vârsta cuprinsă între 18 ani și 27 de ani;
-absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat;
-apți medical, fizic și psihologic;
-fără antecedente penale.

Durata studiilor este februarie – decembrie 2020.

Înscrierea candidaților la examen, contravizita medicală, evaluarea performanței fizice şi proba de verificare a cunoştinţelor sunt organizate în perioada 10 – 23 ianuarie 2020 conform graficelor stabilite de către şcoală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com