Bărbat reținut de polițiștii botoșăneni, după ce a furat telefonul unei copile de 9 ani. Ce i-a spus acesteia!

arestat cu catuse pe mainiUn bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării a fost reţinut de poliţiştii botoşăneni. 

La data de 18 octombrie 2019, poliţiştii din cadrul Biroului de Invstigaţii Criminale Botoşani, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 32 de ani din municipiul Botoşani, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit faptul că, în ziua de 17 octombrie, bărbatul ar fi sustras un  telefon mobil de la o minoră de  9 ani, din municipiul Botoşani, în timp ce aceasta se afla în faţa imobilului în care locuieşte.

Sub pretextul că doreşte să afle cât este ceasul, bărbatul a făcut-o pe minoră să utilizeze telefonul mobil, moment în care i l-a sustras din mână şi s-a îndepărtat de locul respectiv.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, ulterior fiind prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cursul aceleiaşi zile instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea organelor judiciare şi au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *