FOTO Sute de tineri la manifestarea ”Tânărul botoșănean”, organizată de Protopopiatul Botoșani. Ei au participat la un marș, vineri seară

Sute de tineri din Protopopiatul Botoșani participă, vineri seara, la un marş organizat în Botoşani cu ocazia ediției a V-a a evenimentului “Tânărul Botoşănean”.

Organizat în perioada 18-20 octombrie 2019, de Arhiepiscopia Iașilor- Departamentul Misiune pentru Tineret, cu susţinerea directă a Protopopiatului Botoşani  și a Asociaţiei Tineretul Ortodox Român (ATOR) din Botoşani, evenimentul reunește aproximativ 400 de tineri care se vor bucura, timp de trei zile, de comuniunea, sesiunile şi activităţile pregătite pentru ei.

Vor participa la sesiuni de lucru și conferințe organizate la bisericile „Vovidenia” și „Sf. Ioan”, dar și la ateliere distractive (bound, folk, teatru, gastronomie, dans, Public Speaking și o seară românească). 

Sâmbătă, 19 octombrie 2019, la Biserica Vovidenia, Părintele arhimandrit Nicodim Petre, Consilierul Sectorului de Misiune, Statistică şi Prognoză Pastorală al Arhiepiscopiei Iaşilor și stareț al Mănăstirii Bucium, va susține o conferință pentru tineri pe tema: „Sfânta Liturghie- Izvorul Vieții”.

Ediția a V-a se va încheia duminică, după Sfânta Liturghie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *