Un lider de partid din Botoșani a avansat patru nume din PNL care ar putea ocupa funcția de prefect

Institutia Prefectului BotosaniLiderul Pro România Botoșani, Dumitru Chelaru, a avansat patru nume din PNL care ar putea ocupa funcția de prefect al județului Botoșani. Acesta a declarat vineri, într-o conferință de presă, că dacă PNL vine la guvernare, la nivelul județului Botoșani ar fi potriviți pentru funcția de prefect: Cătălin Flutur, Cristian Achiței, Cristian Roman sau Marisu Oroșanu.

Dacă câștigă liberalii, au cel puțin patru-cinci oameni: Cătălin Flutur, Cristian Roman, Cristian Achiței, Marius Oroșanu . Ar putea fi foarte buni profesioniști și s-ar putea ridica la nivelul funcției de prefect. Pe acești oameni i-am văzut lucrând. Oamenii aceștia au niște ani de administrație locală, județeană, în sfera juridică, sindicală. Sunt niște oameni care chiar știu să gestioneze o funcție și să aducă plus valoare, nu să meargă acolo pentru CV. Nici unul nu vine de la multinațională, nici de la firme de distribuție sau vânzător de nu știu care sau magazioner”, a spus Dumitru Chelaru. 

Liderul Pro România Botoșani este convins că noul Guvern va trece, dacă nnu de la prima încercare, atunci la a doua. 

Chiar dacă la prima încercare să spunem că Guvernul nu va trece, la a doua încercare va trece pentru că nu vor să-și piardă avantajele (nr. parlamentarii). Să nu credeți că merg pentru noi, merg pentru salariul ăsta cu 150% sau 200% crescut și nelipsit. Ei nu fac niciodată cereri la sfârșit de an că Parlamentul are nevoie de o recticficare bugetară,  că au nevoie de salarii și că nu le ajung, deși le-au mărit cu 150%”, a mai spus Chelaru.

În altă ordine de idei, Dumitru Chelaru, care este și primarul comunei Pomârla, a criticat faptul că și la rectificarea din luna aceasta, Guvernul a împărțit banii funcție de culoarea politică. 

2 thoughts on “Un lider de partid din Botoșani a avansat patru nume din PNL care ar putea ocupa funcția de prefect

  1. Parlamentarii care sant la primul mandat,indiferent de culoarea politica vor vota cu doua maini guvernul.Daca nu isi termina mandatul pierd pensiile speciale si o gramada de bani.

  2. Bucuros pentru numiri sunt bechii PDL care acum sunt galbejiti de ura impotriva poporului .. la ce au facut au taiat salariile si pensiile .. la ce sa ne asteptam ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *