Jandarm din Botoșani, împușcat din greșeală de un coleg, în timpul unei misiuni. A fost transportat de urgență la spital

ambulanta la urgente- UPU BotosaniUn jandarm de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Botoșani a fost împușcat din greșeală de un coleg.

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, pe timpul executării unei ședințe de tragere de pregătire,  în poligonul Botoșani.

Cei doi se aflau pe aliniamentul de tragere, iar la un moment dat arma colegului, un pistol cu calibrul de 7,62 milimetri, s-a blocat.

Jandarmul a încercat să deblocheze arma, însă glonțul a ieșit pe țeavă și a pătruns în glezna piciorului drept a victimei, un subofițer.

La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, care i-a acordat jandarmului primul ajutor, după care l-au transportat la spital. 

Incidentul și împrejurările în care acesta s-a produs vor face obiectul unor verificări ale Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Iași, susțin reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi.

 

One thought on “Jandarm din Botoșani, împușcat din greșeală de un coleg, în timpul unei misiuni. A fost transportat de urgență la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *