Concurs pentru medicii șefi de secții de la Spitalul Mavromati. Se caută 14 șefi de secție, inclusiv la UPU

Spitalul Județean ”Mavromati” a scos la concurs nu mai puțin de 14 posturi de șefi secție. Medicii trebuie să aibă o vechime de cel puțin cinci ani în specialitate și să prezinte un proiect de management privind evoluția viitoare a secției.

Astfel, se caută medici șefi pentru următoarele secții: Secția Medicină Internă I, Secția ATI, Secția Neurologie, Secția Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Secția ORL, Secția Psihiatrie I Acuți, Secția Psihiatrie II Acuți, Secția Psihiatrie III Acuți, Secția Psihiatrie IV Acuți, Secția Psihiatrie-Postcură-Toxicodependențe, Secția Psihiatrie V Cronici, Secția Neonatologie și UPU-SMURD. 

Înscrierile se fac până la 30 octombrie, iar cei admiși în urma selecției dosarelor vor susține trei probe: interviu, probă scrisă și probă parctică. 

Vezi aici cerințele! 

One thought on “Concurs pentru medicii șefi de secții de la Spitalul Mavromati. Se caută 14 șefi de secție, inclusiv la UPU

  1. Posturile de medic sef sunt scoase periodic la concurs. In general, medicii nu doresc să ocupe acestastă funcție deoarece există prea mulți subalterni rebeli care fac ceea ce doresc fără frică pentru că sunt acoperiți de pilele și relațiile prin care au ajuns să ocupe un loc de muncă.
    Pe de altă parte, un concurs pentru ocuparea unui post de medic șef de secție, înseamnă că președinte de comisie va fi un profesor universitar care să se deplaseze la Botoșani. Să fim serioși! Niciun profesor nu acceptă o asemenea deplasare decât dacă are un interes personal, altfel nu va declara admis pe niciun candidat la concursul de șef de secție. Profesorul este foarte subiectiv în asemenea concursuri. Candidatul trebuie să fie pupila profesorului sau să aibă un spate conforabil care să-i asigure reușita la examen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *