Urban Serv va salubriza și deszăpezi, în continuare, municipiul Botoșani

deszapezire botosaniActivitatea de salubrizare și deszăpezire a municipiului Botoșani va fi realizată, în continuare, de societatea Urban Serv. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că urmează să se semneze cu operatorul de salubrizare un nou contract, pe o perioada cuprinsă între şase luni şi un an, întrucât actualul contract expiră pe 1 noiembrie. 

Am găsit o cale de mijloc pentru că atât cât nu avem avizele care ar trebui să vină într-un final, de la Consiliul Concurenței, de la toți cei care ar putea să ne lumineze cumva prin poziția pe care o au… le oferim posibilitatea să-și desfășoare activitatea de salubrizare a municipiului Botoșani și bineînțeles pentru ce-i mai important, problema deszăpezirii pentru că vine sezonul rece. O soluție onorabilă pentru toată lumea. Ceea ce îmi doresc din suflet este să nu avem întreruperi pentru că vor suferi botoșănenii, cu toții”, a declarat Flutur, care a adăugat că proiectul de hotărâre urmează să fie supus spre dezbatere în ședința din  luna octombrie.

Contractul dintre municipalitate și Urban Serv expiră pe 1 noiembrie. 

Bogdan Buhăianu, directorul Urban Serv. a declarat că societatea are în rezervă  încă de anul trecut 243 de tone de sare şi 20 de tone de clorură de calciu, iar utilajele sunt pregătite pentru deszăpezire.

El spune că se dorește achiziția unor utilaje second pentru deszăpezire, Euro 4 și Euro 5, însă acest lucru nu s-a putut face până acum întrucât nu se știa dacă societatea va mai continua activitatea de deszăpezire. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *