Cătălin Flutur susține alegerile anticipate: Un guvern PNL va avea mari probleme. E o mică capcană în care putem intra

Un guvern PNL sau de dreapta va avea mari probleme, atâta timp cât va fi minoritar și fără susținere în Parlament, a declarat, miercuri, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur.

Acesta susține că prin intrarea la guvernare, PNL ar putea cădea într-o capcană, așa cum s-a întâmplat și în 2016.

Un guvern PNL va avea mari probleme. Foarte, foarte mari probleme. Și este logic să cerem cu toții ca voința poporului exprimată la referendumul din vară , la alegerile europarlamentare din vară și eventual la alegerile prezidențiale de acum să aibă acoperire totală în ponderera din Parlament . E o mică capcană în care putem intra, să mergem un guvern minoritar și de fapt iarăși să nu poți să faci nimic. Am mai căzut o dată în capcană în 2016, cu guvernul tehnocrat, care nu știu cum era tehnocrat pentru că prim-viceprim-ministru era membru marcant PSD și nu au reușit nici măcar jumătate din prefecți să-i schimbe. Nu mai vorbim de deconcentrate. Am înghițit atunci gălușcă, dacă o mai înghițim încă o dată… Vorbesc din propria experiență politică. Am mai trecut prin asta”, a spșus Flutur. 

El crede că alegerile anticipate ar fi cea mai bună soluție după înlăturarea Guvernului PSD.

Anticipatele ar fi sigurele care ar rezolva o problemă fundamentală, să ai Guvern cu susținere în Parlament.  Dacă PSD este acum la 15-16%, oferindu-le această perioadă se duc iar la 20% până la vară”, a adăugat Flutur. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *