Un botoșănean a urcat beat criță la volan. A fost reținut în trafic de un șofer, până la sosirea polițiștilor

Un bărbat de 45 de ani a urcat beat criță la volan și era cât pe ce să producă un accident. Marți,  poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani, au identificat un bărbat de 45 de ani din municipiul Botoşani, care a condus un autoturism pe strada Ştefan Luchian din municipiu, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto, iniţial  a fost reţinut, până la sosirea organelor de poliţie, de către un bărbat de 39 de ani din municipiul Botoşani, care a evitat o coliziune în trafic cu acesta, iar în urma discuţiilor dintre cei doi a observat că emană halenă alcoolică.

În urma testării cu aparatul alcooltest acesta a indicat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

One thought on “Un botoșănean a urcat beat criță la volan. A fost reținut în trafic de un șofer, până la sosirea polițiștilor

  1. Extraordinar…cand cel putin 50% din populatia de peste 18 ani a orasului Botosani este alcoolica intr-un grad mai mare sau mai mic de dependenta,se gaseste unul sa dea in praduiala pe altul care a consumat mai mult decat multi altii:))) Cum iti explici ca jumate’ de oras la prima ora a zilei se afla in carciuma???? Unii beau 100 de ml…altii 200 ml… Un oras alcoolic in cel putin 50% din cei de peste 18 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *