O botoșăneancă de 29 de ani a sunat la 112 și a anunțat că a fost tâlhărită. Ce surpriză au avut oamenii legii când au identificat-o!

politia-112, stiri, botosaniO tânără de 29 de ani a pus pe drumuri polițiștii după un apel fals la 112.

S-a întâmplat marți, când  poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o persoană de sex feminin, cu privire la faptul că a fost agresată şi i-a fost sustrasă o sumă de bani de către un bărbat,  fără să dea detalii referitoare la locul în care s-a comis presupusa faptă sau la identitatea sa.

 S-au constituit echipe de căutare şi în urma desfăşurării activităţilor specifice,  atât în zona stabilită de către lucrătorii din cadrul STS, ca fiind cea din care s-a efectuat apelul, cât și în alte zone de interes operativ,  fiind  identificată apelanta în persoana unei tinere de 29 de ani, din municipiul Botoşani.

 Femeia a declarat faptul că nu a fost victima vreunei infracţiuni şi că a afectuat apelul la 112  în urma unei dispute avute cu concubinul său, care se afla în altă localitate, cu scopul de a se răzbuna pe acesta.

 Polițiștiii au amendat-o pentru apelare abuzivă.

           

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *