Constructori interesați de licitația privind consolidarea a două drumuri afectate de alunecările de teren. Vicepreședinte CJ: Avem oferte

drum afectat de alunecarile de teren la BotosaniMai multe firme au depus oferte la licitația privind lucrările de  consolidare a unor drumuri afectate de alunecări de teren din județul Botoșani. 

Compania Națională de Investiții a finanțat cu peste 16 milioane lei două lucrări de consolidare a unor versanți și apoi de modernizare a două drumuri județene afectate de mișcările de pământ.

Prima investiție este „Consolidare versant si modernizare DJ296, Roma-Nicseni,” pe o lungime de 1.380 de metri, la ieșirea din Roma spre Nicșeni. Aceasă primă lucrare are o valoare de 7,7 milioane de lei, fără TVA. 

Cea de-a doua lucrare o reprezintă „Consolidare versant si modernizare DJ293, Dumeni-Havarna”, pe o distanță de 900 de metri. Această cea de-a doua investiție este de 8, 3 milioane de lei, fără TVA.

Avem oferte depuse la cele două licitații organizate de CNI, pentru cele două stabilizări de versant dintre Dumeni -Havârna și Roma-Nicșeni. Sperăm ca cei care s-au înscris să corespundă și să îndeplinească condițiile cerute de către contractant. Sperăm să înceapă lucrările cât mai urgent pe aceste două porțiuni de drum”, a declarat Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean.

Lucrările vor începe în primăvara anului viitor, dat fiind faptul că procedurile de derulare a licitației sunt de durată. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *