Și-a băgat vecinul în spital, după o lovitură cu toporul în cap. Agresorul, condamnat definitiv

bataie cu toporul, stiri, botosani, condamnareUn bărbat din județul Botoșani a fost condamnat, luni, definitiv, pentru tentativă de omor, după ce și-a lovit un vecin cu toporul în cap. Alexandru Ionuț Neagu, din comuna Româneşti, a primit din partea judecătorilor de la Curtea de Apel Suceava o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „tentativă de omor”.

Instanța din Suceava a respins „ca nefondat, apelul formulat de inculpatul Neagu Alexandru Ionuţ împotriva sentinţei penale nr. 73 din data de 14 mai 2019 pronunţată de Tribunalul Botoşani în dosar nr. 2609/40/2018”.

Botoșănanul este acuzată că, în noaptea de 5 spre 6 martie 2016, în timp ce se afla la locuinţa lui Gabriel Costel Ichim, în urma unei altercaţii verbale, a ieşit din casă și a revenit cu un topor, cu care a lovit persoana vătămată în zona capului, cauzându-i un traumatism cranio-cerebral şi mai multe plăgi contuze epicraniene, leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 11-12 zile de îngrijiri medicale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *