Primăria vrea să extindă rețeaua de gaze din municipiul Botoșani. Pe ce stradă va ajunge gazul

aragaz, stiri, botosani, gaz metanPrimăria municipiului Botoșani anunță intenția de a finanța din bugetul propriu lucrările de extindere a rețelei de gaze pe o stradă din cartierul Tulbureni.

Este vorba de o investiție de extindere a rețelei de gaze naturale de presiune redusă care se va realiza pe strada Macului, numerele 1-40. Bugetul alocat lucrărilor de proiectare și execuție se ridică la 73.776 lei.

Durata contractului care va fi încheiat cu constructorul va fi de 180 de zile, din care 120 de zile pentru proiectare si 60 de zile pentru executia lucrarilor, de la data ordinului de incepere a lucrarilor. Executia lucrarilor va incepe de la obtinerea verificarii tehnice a proiectului de catre Departamentul acces retea DELGAZ GRID S.A. Suceava. Perioada de garantie acordata lucrarilor este de 24 luni.

One thought on “Primăria vrea să extindă rețeaua de gaze din municipiul Botoșani. Pe ce stradă va ajunge gazul

  1. Mă bucur pentru locuitorii din Tulbureni care vor avea rețea de gaze, în timp ce străzi din municipiu au aceeași infățișare ca acum 90 ani, fără străzi, trotuare, canalizare ( de bun simț pentru secolul acesta ex. str. Luizoaia, Ioan Missir). Consider că ar trebui ca acești cetățeni să plătească impozitul ca la sate, nu ca în municipiu, reședință de județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *