Se fac noi angajări în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani oferă locuri de muncă!

Mai multe instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi spre ocupare. 

Unitatea Administrativ-Teritorială – Comuna Roma organizează concurs pe perioadă nedeterminată pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante, de asistent medical comunitar, grad prof. principal în cadrul Compartimentului Asistență socială. Vezi aici detalii!

Liceul Teoretic „Dr. Mihai Ciucă“, Săveni, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante de secretar unitate de învățământ preuniversitar, treapta profesională debutant. Vezi aici condițiile!

Direcţia de Asistenţă Socială din Botoşani, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de infirmieră. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială nr. 1, Prăjeni, cu sediul în Prăjeni, Strada Principală, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcții contractuale vacante de administrator financiar. Vezi aici condițiile!   

Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuță”, Șendriceni, cu sediul în comuna Șendriceni, Str. Principală nr. 44, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de îngrijitor. Vezi aici condițiile !   

Primăria Orașului Flămânzi, Județul Botoșani organizează concurs de selecție și angajare pentru ocuparea, pe durată determinată, a funcției contractuale de execuție temporar vacante de consilier juridic asimilat. Vezi aici condițiile!                                                                      

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *