Verificări anunțate de liberali în instituțiile publice din Botoșani. Vizați sunt cei angajați pe ”pile și relații”

Liberalii anunță ”Jihadul” în instituțiile publice din județul Botoșani după ce vor prelua guvernarea. Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, spune că unul din obiectivele avute în vedere după preluarea guvernării vizează ”refacerea capacitățiii de lucru administrativ la nivelul județului”.

Concret, după stabilirea noilor ministere vor urma evaluări în rândul salariaților din instituțiile publice, iar vizate sunt persoanele angajate de PSD ”pe relații și pile”. Cei care nu vor dovedi că sunt competenți pe post, vor fi dați afară.

Vor exista evaluări, iar evaluările nu le vom face noi, de la PNL Botoșani, nu le voi face eu, ci vor fi făcute pe sistem ierarhic dinspre București spre Botoșani. Atunci când o să știm ministerele, vom ști foarte bine cum se vor face evaluările la Botoșani. În schimb, vreau să transmit un mesaj foarte clar: nu vine PNL să dea pe nimeni afară dintr-un loc de muncă, dar și la Botoșani cei care au fost angajați pe pile și relații, posturi inventate, trebuie să-și facă probleme că s-ar putea să-și piardă locul de muncă. Cei care s-au angajat pe competențe să nu-și facă griji”, a spus Costel Șoptică. 

3 thoughts on “Verificări anunțate de liberali în instituțiile publice din Botoșani. Vizați sunt cei angajați pe ”pile și relații”

  1. Hienele galbejite încep atacul impotriva poporului, trădătorii lui Cuza cei care au tras în țăranii răsculati revin…terifiant!!

  2. Ar trebui sa se uite si in curtea lor, sau ai lor sunt protejați….cand veti face curatenie si la voi ex. menagerii de spitale care organizeaza concursuri pentru neamurile lor, atunci puteti deschide gura…

  3. Mă faci să râd, măi Șoptică! Păi nu știm noi cum vin ,,verificările și evaluările de la București la Botoșani??” Tu le dai lista cu peneliști, iar ministerele iau măsuri. Exact cum a procedat și PSD-ul. Totul este o apă și-un pământ!
    Pleacă PSD-iștii, vin liberalii! Asta-i ,, esența” politicilor publice din România. Să nu vă mai plângeți când se va schimba situația. Și, în fond, cam așa ar trebui să fie. Cine guvernează cu ,,șefuleți” puși de alte partide?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *