Un cunoscut medic din Botoșani s-a înscris la un concurs organizat de Protecția Copilului, însă dosarul i-a fost respins

Medicul Romică Coșovanu s-a înscris la concursul organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani, însă dosarul i-a fost respins. 

Anunțul de angajare pentru medic primar a fost doar pentru patru ore pe zi, iar fostul medic de familie Romică Coșovanu a fost singurul candidat înscris. Comisia de concurs a constatat că la dosar nu era pus documentul care să ateste absolvirea de studii superioare, iar cazierul judiciar nu era în original. De asemenea, adeverința care atestă vechimea în muncă nu era conformă cu formatul standard, drept pentru care dosarul i-a fost respins. 

Romică Coșovanu este medicul de familie din comuna Avrămeni, care din luna iunie a rămas fără contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Într-o primă etapă,  medicul a cerut încetarea contractului cu instituția de asigurări în luna aprilie, urmare a faptului că era cercetat într-un dosar pentru fals intelectual și obținere ilegală de fonduri, însă, ulterior și-a făcut o altă firmă și a intrat din nou în contract cu CAS Botoșani.

Numai că între timp CAS Botoșani a primit hotărârea judecătorească cu condamnare, drept pentru care contractul nu a mai fost prelungit.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *