Depozitul de furaje, care a ars în noaptea de vineri spre sâmbătă, este al unui primar din Botoșani: Cred că focul a fost pus intenționat. Nu am dormit toată noaptea

incendiu, stiri, botosani , cristinesti, pompieri, furajeDepozitul de furaje, care a ars în noaptea de vineri spre sâmbătă, aparține primarului de Dângeni, Cătălin Rotundu.

Acesta susține că focul a izbucnit vineri, în jurul orei 21.00, la ferma pe care o deține la marginea satului și crede că acest6a a fost pus intenționat.

Nu am dormit toată noaptea. Nu pot să spun cine a dat foc. Sunt cu criminaliștii la fața locului și îi las să își facă treaba”, a spus Cătălin Rotundu.

El susține că 200 de tone de furaje i-au fost mistuite de flăcări. Reamintim că 20 de pompieri din Trușești, Săveni și Botoșani au intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu cinci autospeciale cu apă și spumă, pentru stingerea incendiului.

La sosirea forțelor de intervenție la fata locului, ardeau aproximativ 90 tone de furaje, iar incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Pe timpul intervenției, autospeciale au fost realimentate de mai multe ori.

Misiunea pompierilor a fost una de durată, deoarece a fost verificat fiecare metru pătrat pentru a se elimina riscul de reaprindere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *