Revolta unui paznic din spital: „Medicii dorm şi nu vor să fie deranjaţi când vin bolnavii la Urgenţă”

Costel Sibişan, un agent de pază de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, i-a acuzat pe medicii de la spital că îi tratează pe pacienţi cu indiferenţă. Mesajul său, publicat pe pagina sa de socializare, a devenit viral.

„Pentru Ministerul Sănătăţii şi pentru toţi locuitorii oraşului Deva: refuz să mai lucrez în acest spital la Secţia de Urgenţă, deoarece văd zilnic bătaia de joc şi cum se tratează bolnavii cu indiferenţă de medici cum sunt Popa Tănase (n.r. medic la UPU Deva). Medici care dorm şi nu vor să fie deranjaţi când vin bolnavii la Urgenţă şi care ne jignesc pe noi paznicii că-i deranjează pacienţii şi că fac gălăgie pe holul spitalului în timp ce ei dorm în timpul gărzii de noapte. Rog conducerea să ia măsuri deoarece bolnavii suferă din cauza unor nesimţiţi”, a scris Costel Sibişan pe pagina sa de Facebook. Contactat de adevarul.ro, medicul Tănase Popa a precizat că mesajul publicat de agentul de pază nu este justificat şi vine după ce i-a fost atrasă atenţia să îşi facă treaba.

„Agentul de pază, fost puşcăriaş – după cum mi-a spus administratorul firmei de pază, a scris nişte prostii. Eu l-am pus să îşi facă treaba aici, însă el vorbea prostii cu pacienţii şi nu ştia să se exprime. Noi ne-am mirat că a scris aceste minuni şi ne pare rău că oamenii i-au dat atâtea like-uri fără să ştie cum stau lucrurile şi că noi aici muncim, că ne facem treaba. El a fost dat afară, iar patronul firmei a şi spus că îi pare rău că l-au pus aici, la Urgenţă, unde trebuia să ştie să comunice cu pacienţii”, a declarat dr. Tănase Popa.

Sursa: Adevarul.ro

One thought on “Revolta unui paznic din spital: „Medicii dorm şi nu vor să fie deranjaţi când vin bolnavii la Urgenţă”

  1. INCREDIBIL ! A fost dat afara pentru ca a spus adevarul , sunt convins ca asa este si la Botoani vin cu ochii umflati de somn … e normal ca daca mai are cabinet privat e obosit de eforul depus acolo la 5.000 de euro salar chiar ar trebui sa fie in stare buna !! dar cum banul e ochiul lui Hipocrate ….
    CHIAR IN TARA ASTA NU SE MAI RESPECTA NIMIC ?
    ACESTA SOCIEATE CHIAR NU MAI ARE REGULI ??
    DOAR BANUL E REGULA SOCIETATII??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com