Mihaela Huncă, amenințată de foștii colegi din PSD după moțiune: M-au amenințat în haită că nu mai am ce căuta în județ

Deputatul Pro România, Mihaela Huncă, susține că a primit amenințări din partea foștilor colegi din PSD, după ce a votat moțiunea de cenzură. 

Huncă spune că în timp ce cobora scările după ce și-a exercitat votul, i-au ieșit în față parlamentarii PSD de Botoșani Costel Lupașcu, Doina Federovici, Lucian Trufin și Marius Budăi, spunându-i că nu mai are ce căuta în județul Botoșani. 

Deputatul Pro România nu s-a gândit dacă să depună o plângere după acest episod.

Parlamentarii Pro România au rezistat cu demnitate și cu onoare la presiunile care au venit din partea Guvernului, presiuni directe sau prin interpuși. Toți parlamentarii Pro România au votat ieri moțiunea de cenzură. Vreau să vă spun cu regret că o parte din parlamentarii PSD Botoșani au ieșit ieri în evidență în Parlamentul României prin anumite manifestări care nu ne fac cinste. Lupașcu printr-o tentativă de corupție și același Lupașcu și Federovici, Trufin și Budăi m-au amenințat în haită că împreună cu clanul pe care îl conduc din județul Botoșani îmi vor interzice să vin în județul Botoșani. După cum vedeți,  slavă Domnului, am ajuns în județul Botoșani, pentru că aici locuiesc și aici îmi desfășor o parte din activitate. În urma exercitării votului, atunci când am coborât scările erau grupați și au început să mă amenințe că nu am ce căuta în județ, că împreună cu cei din județ, și cred că se referau la clanul pe care îl coordonează, îmi vor interzice să vin în acest județ. Este o amenințare pe care o consider destul de gravă. Nu m-am gândit dacă să depun plângere, a menționat Mihaela Huncă.

Aceasta are și un mesaj pentru parlamentarii PSD de Botoșani. 

Doresc să le transmit și pe această cale că județul Botoșani nu este o moșie care le aparține. Județul Botoșani este al locuitorilor acestui județ. De asemenea, vreau să le transmit să înceteze cu presiunile asupra membrilor Pro România din județul Botoșani, Cred că ar trebui să înțeleagă ce s-a întâțmplat și dacă nu au înțeles, vreau să le expșloc: ieri, Guvernul Dăncilă a căzut prin moțiune de cenzură în mod democratic”, a mai spus Huncă. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *