Tendințele fashion de toamna aceasta. Cele mai stylish piese vestimentare pe care trebuie să le ai în garderobă

Indiferent câte haine am avea în garderobă, parcă niciuna nu ne mai mulțumește așa că trecem la cumpărături. Ca să nu dăm banii pe obiecte vestimentare pe care le purtăm de câteva ori și apoi le lăsăm uitate în dulap, este bine să știm care sunt cele mai stylish piese de îmbrăcăminte, în funcție de tendințele din toamna aceasta.

Jachetele bomber și vestele, un must have al sezonului

Geci de dama ușoare, cu vatelină și glugă, jachete biker sau veste, toate sunt un must have al acestui sezon. Fie că le purtăm în culori vii sau mai închise, acestea nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. 

Designerii recomandă și jachetele bomber, cu diverse imprimeuri, pe care le putem achiziționa de pe Fashion Days, și dau o notă specială ținutei, fie că le asortăm cu blugi și pantofi sport, fie că le ducem într-o direcție mai elegantă, cu pantaloni  dintr-un material prețios și tocuri.

Se poartă roșul foarte mult toamna aceasta, dar și galbenul, însă trebuie să avem mare grijă să ne alegem obiectele vestimentare în funcție de situații.

Căciulile – beretă nu au ieșit din trend

Căciula beretă se află în continuare în tendințe, însă nu este singura care ne va atrage atenția în acest sezon. Și căciula clasică, pe care odinioară obișnuiam să o purtăm numai în vacanțe, la schi, poate fi regăsită și în ținutele de stradă.

Maleta, o piesă nelipsită din garderoba unei femei

Purtarea unei malete nu presupune neapărat un efort stilistic deosebit. Aceasta poate fi atât subțire, clasică, mulată sau poate fi un pulover cu gulerul supradimensionat și croială lejeră. Oricum ar fi însă, maleta poate fi combinată atât cu fuste midii, blugi sau pantaloni cu o croială lejeră, cât și sub salopete.

Salopetele, trendul principal al anului 2019

Salopetele continuă să fie în trend și toamna aceasta. Utilitară, cu imprimeuri, din denim sau carouri, fiecare femeie ar trebui să aibă cel puțin o salopetă în dulap. Acest obiect vestimentar te ajută foarte mult atunci când ești pe fugă și nu știi ce să iei mai repede din dulap. O maletă pe dedesubt, o salopetă și o geacă de damă fac minuni atunci când ești în întârziere.

Fuste combinate cu cizme lungi și pulovere

Fustele creion sau de tip clopot în combinație cu puloverele oversize în culori neutre reprezintă, de asemenea, o opțiune cool pentru această toamnă. Fustele midi sunt în continuare la modă, fiind cele mai versatile, comode, care ne ajută să avem un look sexy sau unul lejer, dar în trend.

Practic, nu trebuie să schimbi toată garderoba. Uneori este suficient să cumperi câteva piese care fac senzație și se potrivesc perfect cu hainele tale, astfel încât să revigorezi întreaga ta garderobă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *