Femeie din Botoșani, găsită inconștientă pe un troturar după ce a consumat etnobotanice

O femeie de 31 de ani, din satul Draxini, comuna Bălușeni, a fost găsită în stare de inconștiență, pe trotuarul aferent Bulevardului Mihai Eminescu, vizavi de Casa Tineretului. Ea a fost găsită pe 9 octombrie de polițiștii locali. 

Polițiștii locali au apelat numărul de urgență 112, prin care au solicitat prezența la fața locului a unui echipaj medical. În timp ce era așteptat sprijin medical, persoana de sex feminin și-a revenit din starea de inconștiență și a putut comunica cu polițiștii locali, cărora le-a spus că se numește E.I., are 31 ani, are domiciliul în sat Draxini comuna Bălușeni și se afla în acea stare din cauza consumului unei țigări ce conținea substanțe etnobotanice asociat cu consumul de alcool(o bere), după care și-a pierdut din nou cunoștința”, spun reprezentanții Poliției Locale.

În scurt timp a ajuns la fața locului o ambulanță SMURD, iar personalul medical a efectuat procedura de resuscitare a femeii. În momentul în care și-a revenit, aceasta le-a făcut spus cadrelor medicale, cauzele ce au determinat starea sa și care erau cele descrise și polițiștilor locali cu câteva minute înainte. Numita E.I. a rămas în grija echipajului medical, până la înlăturarea oricărui posibil risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *