Un șofer băut a acroșat cu mașina pompele de alimentare carburanți din benzinăria de pe Sucevei. Polițiștii, chemați la fața locului, au avut o surpriză

politie rutiera noapteaUn echipaj al Biroului Rutier Botoşani a fost solicitat, miercuri, să intervină la o staţie de alimentare cu carburant de pe strada Sucevei, întrucât un conducător auto a acroşat suportul unor pompe de alimentare, în timp ce efectua manevra de mers înapoi.

Poliţiştii au identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 21 de ani din judeţul Olt, iar cu ocazia testării alcoolscopice a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta a prezentat organelor de poliţie un permis de conducere emis de autorităţile italiene, care nu prezenta însă toate elementele de autenticitate, iar cu ocazia verificărilor în baza de date a rezultat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 De asemenea, în vehicul se afla şi proprietarul acestuia, un tânăr de 25 de ani din comuna Mihai Eminescu, în calitate de pasager, care îi încredinţase  bărbatului de 21 de ani autoturismul spre conducere, deşi cei doi consumaseră anterior băuturi alcoolice.

  Tânărul de 21 de ani este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului, falsificarea unui înscris oficial  şi folosirea unui înscris oficial în vederea producerii unei consecinţe juridice, iar pe numele celui de 25 de ani se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de încredinţarea unui vehicul unei persoane sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com