Situație incredibilă! Apartamentul din Botoșani al artistei Daniela Condurache debranșat de la utilități. Cântăreața, victimă a relației dintre E.On și bancă

blocul din Botoșani în care locuiește Daniela Condurachi

Cunoscuta interpretă de muzică populară Daniela Condurache, care este și angajată a Orchestrei Rapsozii Botoșaniului, trece printr-o situație incredibilă.  Apartamentul din Botoșani al vedetei a fost debranșat de la rețeaua de gaze. Cântăreața, deși nu are nicio vină, este pur și simplui o victimă a relației dintre E.On și Banca Română pentru Dezvoltare.

Daniela Concurache a rămas fără gaz de aproape patru luni, din cauza incompetenței unor funcționari atât ai furnizorului de gaze, cât și ai băncii. Alimentarea cu gaze de la apartamentul pe care îl deține pe strada Unirii din municipiul Botoșani a fost întretuptă în luna iulie. Artista și-a plătit întotdeauna facturile prin serviciul „direct debit” pe care banca i l-a pus la dispoziție. Ea a asigurat întotdeauna fonduri suficient în cont pentru ca toate facturile la utilități, atât pentru apartamentul din municipiul Botoșani, cât și pentru locuințele sale din Stâncești sau București să fie achitate fără probleme.

Din nefericire pentru ea, Daniela Condurache s-a trezit în luna iulie că este deconectată de la rețeaua de gaz. Fără somație scrisă pe care să o primească prin poștă sau fără un SMS de avertizare, aceasta s-a văzut în imposibilitatea de a mai utiliza centrala termică sau aragazul.

Pentru că programul artistei a fost extrem de încărcat, aceasta nici nu a mai avut timp să se intereseze de cine se face vinovat de situația creată. Asta până miercuri, când cunoscuta cântpăreață a mers la E.on, de unde i s-a spus că banca este vinovată că nu a procesat factura care i-a fost trimisă.

Cu toate acestea, vedeta a făcut o solicitare către E.On pentru a i se comunica de ce nu i-au fost transmise somațiile de debanșare. În același timp, ea a anunțat că ia în calcul renunțarea la serviciile băncii, dacă funcționarii acesteia au omis să îi plătească facuturile cu banii pe care, de altfel, ea îi avea tot timpul în cont. 

Una peste alta, artista a fost nevoită să plătească o taxă de reconectare la gaz, cu toate că ea însăși a fost victima unei bătăi de joc din partea unor unități cu care încheiase contracte pentru a-i presta anumite servicii. 

 

One thought on “Situație incredibilă! Apartamentul din Botoșani al artistei Daniela Condurache debranșat de la utilități. Cântăreața, victimă a relației dintre E.On și bancă

  1. Am patit si eu acelasi lucru. Am scos banii pentru rebransare, am renuntat la serviciile bancii, dar iata ce se intampla cand nimeni nu raspunde pentru greseli… istoria se repeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *