VIDEO & FOTO Străzi de coșmar în municipiul Botoșani. Oamenii sunt disperați și sunt deciși să nu mai plătească taxe și impozite

Locuitorii de pe două străzi din municipiul Botoșani acuză starea foarte proastă a căilor de acces către locuințele lor. Este vorba de familiile care locuiesc pe străzile Vâlcelei și Izvoarelor, care susțin că viața lor a devenit un adevărat coșmar.

Loalnicii se plâng că abia mai pot folosi mașinile pe străzile respective, care sunt pline de gropi, pământ și denivelări. Ei spun că au ajuns la disperare și au intenția de a boicota plata taxelor și impozitelor locale.

Noi plătim taxe și impozite, dar nu primim nimic în schimb. Ne rupem mașinile în două. Ne costă foarte mult reparațiile la mașini pe care le stricăm din cauza străzilor foarte proaste pe care Primăria se încăpățânează să nu intervină”, a spus un bărbat care locuiește pe strada Izvoarelor. 

Oamenii cer de câțiva ani autorităților locale să intervină pentru refacerea străzilor, care s-au deteriorat în mod special ca urmare a intervenției pentru realizarea unor rețele de apă și canalizare. Până acum, locuitorii de pe Izvoarelor și Vâlcelei s-au ales doar cu promisiuni. 

2 thoughts on “VIDEO & FOTO Străzi de coșmar în municipiul Botoșani. Oamenii sunt disperați și sunt deciși să nu mai plătească taxe și impozite

  1. Toata Moldova, inclusiv la noi bineinteles, era rosu tot, dar tot, la alegeri. Acuma si pe viitor, sa va fie invatatura de minte. In Consiliul judetean se aproba fodurile pentru remedierea si repararea drumurilor, foduri care vin de la Bucuresti o parte si o parte din taxele pe care domniile voastre le platesc degeaba. Sa va stea in gat acum si sa mai votati tot cu aceasi mana la urmatoarele alegeri.

  2. Aloooo! Primarule de Botoșani, ce faci tu pentru cetățeni?? Ce face PNL-ul pentru prosperitatea acestui oraș??? Că toată ziua dați în PSD, dar voi ce faceți prin marele primar Flutur??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *