Botoșăneancă amenințată cu cuțitul, în timp ce era la containerul de gunoi. Au intervenit de urgență polițiștii locali

cutit, crima, stiri, botosaniMarți după-amiază, polițiștii locali au primit un apel, prin care o persoană de sex feminin sesiza că, în timp ce era la containerul de gunoi de pe str. Ioan Frunzetti nr.3 din municipiul Botoșani, pentru a-și arunca gunoiul menajer, a fost amenințată cu un cuțit de către o persoană fără adăpost, prezentă în acel loc.

Sesizarea a fost verificată de către o patrulă de polițiști locali, iar la fața locului s-a constatat prezența unei persoane fără adăpost de sex masculin, care era sub influența băuturilor alcoolice și avea un comportament agresiv.

Persoana în cauză a fost legitimată și s-a constatat că se numește A.M. și are 33 ani. În urma efectuării controlului preventiv asupra acestei persoane, polițiștii locali au constatat că are asupra sa un cuțit cu lama de inox, având lungimea de aproximativ 14 cm.

Bărbatul  a fost predat Poliției Municipiului Botoșani, în vederea întocmirii actelor procedurale ce se impun, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *