Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice fac angajări!

Mai multe instituții publice au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. 

Municipiul Botoșani organizează concura de recrutare pentru ocuparea pe durată determinată a unui post temporar vacant de asistent medical principal în cadrul Compartimentului Asistența Medicală și de Medicină Dentară din unitățile de învățământ preuniversitar de stat. Vezi aici condițiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din localitatea Suliţa, judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de: infirmieră debutantă și îngrijitoare. Vezi aici condițiile!

Primăria Orașului Flămânzi, Județul Botoșani organizează concurs du selecție și angajare pentru ocuparea, pe durată determinată, a funcției contractuale de execuție temporar vacante de expert dezvoltare comunitară. Vezi aici condițiile!

Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de tractorist – Formația Negreni-Mileanca. Vezi aici condițiile!

Primăria Orașului Flămânzi, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe durată determinată, a funcției contractuale de execuție temporar vacante, de expert suport firme. Vezi aici condițiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *