Ipoteză șocantă în cazul morții „Italianului”. „A fost un om foarte deștept, nu am crezut niciodată că va alege această viață cruntă”

Apare o nouă ipoteză în privința lui Constantin Vârlan, zis „Italianul”, tânărul de 33 de ani, care a murit în noaptea de luni spre marți, lângă spitalul din care a fugit. Polițiștii iau în calcul inclusiv faptul că tânărul ar fi căzut de pe acoperișul unității. El nu ar fi plecat din spital, ci a sărit pe geamul uneia dintre camerele de serviciu de pe secţia situată la etajul doi al spitalului, a ajuns pe acoperişul spălătoriei, fiind o diferenţă de nivel mică. Apoi, acesta ar fi traversat acoperişul acoperit cu tablă, în încercarea de a coborî, însă a alunecat şi a căzut pe ciment. Este posibil ca impactul cu solul să îl fi făcut să îşi piardă cunoştinţa, acesta rămânând întins pe ciment pe toată noaptea.

Ionuț, un tânăr care l-a cunoscut pe Costel încă de când era copil, a povestit că acesta era foarte inteligent și nu se aștepta ca soarta lui să fie pe străzi.

Da, i s-au oferit multe șanse să aibă o viață lungă și frumoasă, dar a refuzat tot ce i s-a oferit, pentru că lui îi plăcea să facă ceea ce vroia, fără obligații sau interes. Eu îl știu de mic, am crescut cu el, unde el a crescut, dar am avut vieți și gândire diferită unul față de altul, sunt multe de povestit, dar nu vreau să mi le amintesc acum, deloc. A fost un om foarte deștept, nu am crezut niciodată că va alege această viață cruntă, credeam că va ajunge undeva mai în sus decât colegii sau unii dintre prieteni cu care a crescut, dar viața l-a dus unde nu trebuia. A avut multe pe suflet, dar le-a ținut în el nu a spus nimănui nimic, ci a încercat să înveselească pe toată lumea care trecea pe lângă el, chiar dacă el credea că acel om își bate joc de el sau îl supăra sufletește, trece peste și tot râdea, era fericit așa, îi plăcea să aibă multă lume lângă el, așa era el. Păcat că mulți și-au bătut joc din el, și unii l-au și înjurat, dar unii  l-au ajutat așa cum au putut ei mai bine. Viața unui om nu i-o poți schimba dintr-o dată, ci în timp și dacă el  vrea să-i fie schimbată, el era fericit așa cum este. Treceam mereu prin față la Admir  și-l vedeam acolo și mereu vorbeam cu el, și îl întrebam de ce nu vrei să fii cum o dată erai, el mi-a răspuns sincer și cu lacrimi în ochi, -(Îmi place unde sunt, îmi place cum sunt, îmi place libertatea, îmi place unde sunt acum, și sunt fericit pe stradă o cale liberă de a trăi frumos.)- în acel moment, am rămas fără cuvinte. Îmi pare rău sincer că a avut așa soartă, și nu vroia să i se dea ajutorul, refuza să fie ajutat. Sunt trist, sunt nepuncios că nu puteam și nu am avut putere să-i schimb gândurile, el așa era, viu acolo unde îi plăcea. De acum ne va veghea de sus, el știe cu cine va vorbi, acolo unde este va fii mult mai fericit, sunt convins de lucrul acesta”, a povestit Ionuț.

Necropsia va arăta cu exactitate cauza decesului tânărului.

One thought on “Ipoteză șocantă în cazul morții „Italianului”. „A fost un om foarte deștept, nu am crezut niciodată că va alege această viață cruntă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *