FOTO Vodca Voronskaya este prezentă la târgul Anuga din Koln. Anul trecut, renumita băutură din Botoșani a fost la Paris

Renumita Vodca Voronskaya produsă de compania Prodalcom SA Botoșani este prezentă, în această perioadă, la târgul Anuga din Koln- Germania. După ce anul trecut a participat la târgul similar de la Paris, Voronskaya a fost prezentată în cadrul celebrului eveniment de la Koln.

Targul Anuga 2019 are loc în cadrul Complexului Expozitional Koelnmesse (al cincilea ca mărime din lume) în perioada 5-9 octombrie 2019. Anuga este cel mai important târg din lume, pentru industria alimentară și a băuturilor. El adună mii de expozanți și peste 150.000 de vizitatori.

Prezența la târgul din Germania indică faptul că unul din obiectivele companiei botoșănene este piața de export, acolo unde echipa Prodalcom a semnat a doua prezență la un târg la nivel mondial.

Reprezentanții Prodalcom susțin că prin aceste acțiuni de acest gen pot pune în valoare calitatea și design-ul produselor din portofoliu lor și a intra în atenția distribuitorilor și a marilor lanțuri de magazine la nivel mondial.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *