„Italianul” a fost vizitat de o mulțime de botoșăneni în ultimele sale ore de viață. „Viata lui era pe strada, indiferent cate adaposturi i s-ar fi oferit, revenea pe strada”

„Italianul”, tânărul de 33 de ani, care a murit de frig, după ce a fugit din spital, noaptea trecută, a fost vizitat în ulimele sale ore de viață de o mulțime de botoșăneni. Unii au spus că este un exemplu de om, fiind iubit de cei din jurul său chiar dacă era o persoană a străzii, alții spun că povestea sa nu merita adusă în atenția publică, dar o persoană care l-a cunoscut destul de bine  a transmis un mesaj plin de însemnătate despre „Italianul”:

Ca o ironie a sortii, duminica seara s.a zvonit ca a murit, ieri dimineata toata lumea transmitea condoleante, apoi s.a dovedit a fi un zvon fals si Italianul era in viata in spital. S.a spus ca i.a murit moartea dar doar pentru o zi. De bucurie ca traieste, a mers multa lume ieri la el si probabil i.au facut ultima zi din viata frumoasa…azi noapte a murit insa nu din pricina diagnosticelor pe care le avea ci din cauza frigului. Aseara in jurul orei 20 am ajuns acolo insa tocmai fugise din spital, a doua oara pe ziua de ieri. A fost chemata politia si s a mers in cautarea lui. L.au gasit, insa…  . Viata lui era pe strada, indiferent cate adaposturi i s-ar fi oferit, revenea pe strada si de aceea, cred eu, a murit acolo unde i.a placut sa traiasca, cu sufletul implinit ca a avut o zi din viata inconjurata de oameni care l.au apreciat. Dumnezeu sa.l odihneasca in pace!”, este mesajul transmis de Petronela, care a continuat: „Aseara a venit baiatul meu cu lacrimi in ochi si mi.a spus: „A murit Italianul” ai facut parte si din copilaria lui si a multora…..Dumnezeu sa Te ierte! Nici nu stiu daca are ce sa mai ierte ca ai fost atat de chinuit incat cred ca orice pacat ai fi avut ti l.ai ispasit aici… Sper sa.ti fie mai bine dincolo. Imi pare atat de rau ca nu te.am ajutat mai mult atunci cand am putut…aseara dupa ce am auzit am sperat ca este o gluma, am gandit ca astazi fac clatite si ti duc si in fiecare zi voi trece sa.ti duc cate ceva…acum imi pare rau de multe, asa e viata asta, abia dupa ce se intampla ceva urat incepem sa avem parerile de rau si realizam ca nu am facut ceea ce am fi putut face. Ai fost un copil cuminte care in afara de faptul ca mereu ai vrut sa aduci buna dispozitie celor din jur, nu ai gresit cu nimic.  Cu toate acestea, de multe ori ai fost bataia de joc a unora. Stiu, Tu I.ai iertat pe toti pentru ca sufletul tau era de asa natura. Si da, privind in urma, ITALIANUL chiar daca a fost un om al strazii, a stiut cum sa faca sa fie parte din vietile multora dintre noi. Sunt convinsa ca nu sunt singura care are in suflet acest regret acum…sunt sigura ca nu sunt singura care are acum mustrari de constiinta ca nu a facut mai mult pentru El”.

FOTO Șocant! „Italianul” a fugit din spital și a murit de frig lângă unitatea medicală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *