Un tânăr din Botoșani a dat cu mașina intenționat peste un bărbat. Victima a murit la spital, iar autorul și-a primit, luni, pedeapsa

accident-noaptea botosaniTânărul din Botoșani care în luna februarie a acestui an a ucis intenționat cu mașina un bărbat și-a primit, luni, pedeapsa din partea magistraților Tribunalului Botoșani.

Gabriel Narcis Curcă, în vârstă de 23 de ani, a fost găsit vinovat în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de „omor”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „părăsirea locului accidentului”, fiind condamnat la 15 ani de închisoare. 

Pe 2 februarie 2019, Gabriel Narcis Curcă, fără a poseda permis de conducere, a condus pe raza localității Cătămărăşti-Vale un autoturism neînmatriculat în circulaţie şi purtând tăbliţe cu un număr de înmatriculare atribuit altui vehicul. Cu această mașină a dat intenționat peste Cristian Agachi, un consătean de-al său în vârstă de 40 de ani. După săvârșirea faptei, autorul a dispărut fără urmă.

Ca urmare a leziunilor suferite, victima a decedat în data de 13 februarie 2019, în timp ce era internată într-un spital din Iași.

3 thoughts on “Un tânăr din Botoșani a dat cu mașina intenționat peste un bărbat. Victima a murit la spital, iar autorul și-a primit, luni, pedeapsa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *