Bărbat găsit în șoc hipotermic pe o stradă din Botoșani. Se afla într-o gură de canal

gura de canalUn bărbat de 40 de ani a fost găsit în șoc hipotermic într-o gură de canal din municipiul Botoșani. Duminică seară,  polițiștii locali au primit un apel, prin care se făcea cunoscut că pe strada Primăverii nr.3 din municipiul Botoșani, se află o persoană într-un cămin de vizitare rețea apă.

Sesizarea a fost direcționată către patrula de polițiști locali, care se afla cea mai aproape de adresa menționată și care s-a deplasat la fața locului.

Ajunși la adresa indicată, polițiștii locali au ridicat capacul căminului de vizitare, aparținând Nova Apaserv Botoșani și au constatat că sesizarea se confirmă, fiind descoperită o persoană de sex masculin care, părea fi o persoană fără adăpost și care, probabil, se adăpostea de ploaie în acel loc.

Persoana de sex masculin a fost ajutată să iasă din căminul de vizitare rețea apă, fiind identificată în persoana numitului S.M.C. în vârstă de 40 ani și din cauza faptului că răspundea cu greutate la întrebări, polițiștii locali au considerat că are nevoie de ajutor medical, motiv pentru care au solicitat sprijinul UPU Botoșani, prin apelul de urgență 112.

În scurt timp a ajuns la fața locului o ambulanță, iar în urma verificării semnelor vitale, personalul medical a stabilit că numitul S.M.C. se află în șoc hipotermic. Bărbatul a fost transportat urgență spre Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *