Se întâmplă la Botoșani! O firmă cu un singur angajat câștigă o licitație de modernizare a unor drumuri. O primărie va plăti 5,5 milioane de lei

O firmă cu un singur angajat a câștigat o licitație publică pentru modernizarea unor drumuri de interes local din județul Botoșani. Este vorba de societatea Antrepriza Construcții Edilitare SRL, cu sediul în București, care a semnat contractul pentru „lucrări pentru obiectivul de investiţii modernizare drumuri comunale în comuna Șendriceni, județul Botoșani”.

Licitația a fost organizată de Primăria comunei Șendriceni, scopul acesteia fiind realizarea lucrărilor pe două drumuri comunale, DC 73 Horlaceni- 1.889 m și DC 76B Șendriceni- Dersca,  5.873 m.

Potrivi datelor făcute publice de Ministerul Finanțelor Publice, firma din București a fost înființată în 2015 având ca principal obiect de activitatea „lucrări de construcție a clădirilor rezidențiuale și nerezidențale”.

 Antrepriza Construcții Edilitare SRL a avut, în 2018, o cifră de afaceri de doar 394.671 lei, de peste zece ori mai mică decât cea contractată cu Primăria Șendriceni. În plus, din datele Ministerului Finanțelor, firma cu sediul în Bulevardul Iuliu Maniu a avut doar un angajat. 

5 thoughts on “Se întâmplă la Botoșani! O firmă cu un singur angajat câștigă o licitație de modernizare a unor drumuri. O primărie va plăti 5,5 milioane de lei

  1. SI CE? Firmele cu 20 de angajati ce faceau? 9 se uitau si 1 lucra. Tot aia , tot atat timp alocat lucrarilor . Macar aici vor ave o scuza….nu au angajati .

  2. Baieti nu ati baut lapticul!Ada are ironie naxima! Cum e la Prajeni tot un fraierica z castigat lucitatia si acum se nudeca pentru acel drum care este un decor din Razbouiul inco.petrntelor? e ok in Romania. Go way frienss!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *