Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici: Moțiunea nu ține nici de cald, nici de foame. Rolul partidelor din opoziție este să dărâme și să critice

Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că rolul partidelor din opoziție este să dărâme și să critice, fără să pună ceva la loc. Federovici susține că programul de guvernare al partidelor din opoziție, respectiv USR, PMP, PNL și Pro România presupune ca unul din trei bugetari să rămână pe drumuri, să crească impozitele pe salarii, inclusiv la privat, să se stopeze creșterea pensiilor și să se șteargă de pe harta României județele și peste 2000 de comune.

Nimeni până în acest moment nu a contrazis aceste ziceri ale celor din opoziție și ne întrebăm dacă nu sunt reale, de ce nu se intervine cu un comunicat. Aceleași mesaje sunt susținute de toți liderii partidelor de opoziție, pentru că în final singura lor politică este să dărâme și să critice, fără să pună ceva la loc. Este mult prea puțin pentru o alternativă reală la guvernare. Este foarte clar: moțiunea nu ține nici de cald, nici de foame. Realitatea bate moțiunea iar românii au nevoie de pensii, de salarii și de condiții mai bune de trai”, a spus Doina Federovici.

Liderul PSD Botoșani își exprimă convingerea că toți parlamentarii României vor fi înțelepți și votul pe care îl vor da săptămâna viitoare pe moțiune ”va fi cu mult respect față de locuitorii din România și aici mă refer și la cei trei parlamentari de Botoșani, care au semnat moțiunea de cenzură”, a mai spus Federovici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *