Anchetă în Poliție! Un polițist, fiul unui primar, s-a fotografiat alături de Adrian Corduneanu

IPJ Suceava a inceput o ancheta interna dupa aparitia fotografiei postata de ofiterul de politie, Dan Negura alaturi de Adrian Corduneanu, pentru a vedea care este relatia politistului cu interlopul iesean.

De urgenta, conducerea inspectoratului a solicitat efectuarea de verificari. La aceasta ora, deja cercetarea a fost dispusa. Vrem sa vedem cu exactitate cum a fost realizata acea fotogragie, conditiile in care a fost postata pe reteaua de socializare, dar si posibilitatea extensiei. Colegul a fost audiat, iar ancheta e in derulare. Daca din cercetarea disciplinara se va evidentia aspecte de incalcare a codului deontologic, iar daca din verificarile se vor descoperi alte abateri vor fi sesizate organele competente”, a declarat Ionut Epureanu, purtator de cuvant IPJ Suceava.

Poza care este facuta la o piscina, il afiseaza pe Adrian Corduneanu si pe un controversat politist din cadrul Serviciului de Investigatii a Criminalitatii Economice. Dan Negura este politist in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Suceava, iar in timpul liber iese la bere cu interlopi. Mentionam ca Dan Negură este si fiul primarului din localitatea Campulung Moldovenesc.

Sursa: Bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com