Liderul Pro România Botoșani acuză „opulența” cu care partidele politice își fac campanie electorală: „Ar fi fost bine ca din acești bani să se facă proiecte sociale”

Președintele organizației botoșănene a Pro România, Mihaela Huncă, a vorbit, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, despre „opulența partidelor PSD, PNL, USR, în care suntem agasați de mega-afișe de mash-uri, de bannere, de materiale publicitare”.

De fiecare dată când mă uit la un astfel de material folosit în precampanie, mă gândesc: pentru acel material sunt cheltuiți niște bani, bani care sunt de la buget și mă gândesc că sunt atâția copii și bătrâni aflați în nevoie. Ar fi fost bine, de multe ori, ca din acești bani să se facă proiecte sociale pentru copii și bătrâni, pentru familii aflate în nevoie. Din păcate, chiar dacă Pro România, în diverse locuri, dar și prin diverse cerințe, au solicitat ca finanțarea partidelor să se facă măcar la nivelul anului 2017, acum asistăm la o aruncare de bani și, culmea, m-am deplasat pe drumuri care nu arată cum trebuie, care arată ca după bombardament, dar citim foarte frumos pe bannere, mesajele transmise de către președintele sau actualul premier al României”, a precizat Mihaela Huncă.

Liderul Pro România susține că este mai importantă discuția cu oamenii față în față decât o astfel de promovare, dându-l exemplu pe Mircea Diaconu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *