Poveste emoționantă! Gestul făcut de o femeie din Botoșani în memoria mamei sale. „Am rămas puțin bulversat deoarece…”

Proprietarul unui coffee shop din municipiul Botoșani a povestit, pe Facebook, o poveste emoționantă. O femeie a ales să facă un gest special în memoria mamei sale, care iubea cafeaua de calitate.

Astăzi am sa ca povestesc o întâmplare emoționantă trăită chiar de mine. Ieri în cafenea lume multa, muzica, veselie. În acesta atmosfera întra pe ușa o doamna cu fata luminata, se așază în fata mea și se uita fix la meniul de pe peretele din spatele meu… după secunde bune intervin politicos
– Cu ce va servesc? Cafea cu lapte sau fără lapte?
Doamna cu privirea tot la meniu, zâmbind îmi zice
– Eu nu beau cafea.
Am rămas puțin bulversat deoarece s-a uitat secunde bune la meniu și la cafele de pe rasnite. Dar tot ea continua.
– Dar mama mea obișnuia sa bea doar cafea bună. Vreau sa plătesc 3 cafele în așteptare in memoria mamei mele care nu mai este printre noi.
Am rămas blocat. A plătit 3 cafele, am scos bonurile fiscale și i le-am dat iar ea le-a lipit cu grija pe suportul cu CAFEA ÎN AȘTEPTARE, mi – a mulțumit și a plecat cu aceeași fața luminata cu care venise.
Emoționat de gestul sau azi am decis sa povestesc și vouă aceasta întâmplare și sa transmit pe aceasta cale doamnei ca acele trei cafele au fost servite de trei mămici ieșite cu copiii în cărucior la plimbare și care au oprit la noi sa se încălzească cu o cafea.
Deci dragii mei, menirea acestor CAFFELE ÎN ASTEPTARE este sa dăruim din suflet ceea ce ne place cel mai mult unor persoane pe care nici nu le cunoaștem și sa primim un dar exact când ne așteptăm mai puțin.
O zi ploioasa de toamna plina de emoție și cafea…” se arată pe pagina de Facebook La Barista.

FOTO S-a deschis coffee shop „La Barista”. Zeci de persoane au participat la deschidere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *