Posturi scoase la concurs într-o instituție publică din Botoșani. Vezi cine angajează și ce posturi are disponibile!

locuri munca- angajari la BotosaniStaţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, din Răchiți, Judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de inginer agronom (2 posturi).

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii superioare în specializarea agricultură; pentru un post nu se solicită vechime, iar pentru un post se solicită minimum 2 ani vechime în specialitatea studiilor.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 11 octombrie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor; 18 octombrie 2019, ora 09:00: proba scrisă; 18 octombrie 2019, ora 12:00: proba interviu.

De asemenea, Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, din Răchiți, Judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de cioban (3 posturi).

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii medii; fără vechime în muncă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 16 octombrie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor; 23 octombrie 2019, ora 09:00: proba unică – proba practică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *