Marius Croitoru, înaintea partidei cu Sepsi: N-am nici cea mai mică teamă de Sepsi. Ne dorim victoria și o vom obține

Jucătorii FC Botoșani vor cu tot dinadinsul victoria în partica cu Sepsi. Antrenorul echipei, Marius Croitoru, susține că nu are nicio emoție pentru acest meci și are încredere că elevii săi vor lua cele trei puncte. 

Ne dorim victoria și o vom obține. Vom face tot ceea ce ne stă în putință să luăm cele trei puncte”, spune Croitoru.

Partida din etapa a 12-a dintre FC Botoșani și Sepsi OSK Sf. Gheorghe va avea loc vineri, 4 octombrie de la ora 18.00.

Am garanția că băieții vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a câștiga acest meci.. N-am nici cea mai mică teamă de Sepsi. Nu mă interesează ce joacă echipa adversă, mă interesează ce joacă băieții mei, iar băieții mei sunt în revenire de formă, sunt încrezători, au calități deosebite, sunt niște jucători incredibili, atâta timp cât joacă cu atitudine e greu ca o echipă din România să le poată face față, cu atât mai puțin Sepsi”, a spus antrenorul, care a menționat că are tot lotul valid pentru acest meci.

2 thoughts on “Marius Croitoru, înaintea partidei cu Sepsi: N-am nici cea mai mică teamă de Sepsi. Ne dorim victoria și o vom obține

  1. Mai schimba placa….cu nimeni nu prea iti este frica si totusi ti-au dat peste nas cateva echipe….mai slab cotate. Desteptule !

  2. Mai croitorule nu te mai lauda asa de mult, te-au batut doua comune, Chindia si Clinceni!!! Asa ca las-o mai moale, nu esti bun de antrenor la fotbal, ci mai degraba la fripturi. Presedintele clubului ar trebui sa caute un antrenor care sa munceasca si sa fie sprinten, nu un dolofanel cum esti, si apoi nu te compara cu adevaratii antrenori care au in cap organizare si multe metode de antrenat ” armasarii” nostri. Ti-asi pune in spinare o ranita cu nisip de 30 de kg sa te antrenezi alaturi de jucatori, sa urcati muntii Ceahlaului, Rodnei si alti munti, dupa coborare sa jucati fotbal. Nu aveti nici-o tragere de inima pentru fotbal decat numai dupa bani!
    Nu mai organiza conferinte de presa ca te faci de ras, nu stapanesti un interviu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *