Fiul unui om de afaceri și mama sa, încarcerați în Penitenciarul Botoșani. Vezi ce au făcut!

penitendetinut, gratii, celule, penitenciar, stiri, botosaniFiul unui om de afaceri din Rădăuți, și mama sa, au fost trimiși după gratii în Penitenciarul Botoșani după un scandal făcut pe 19 februarie 2019.

Mihai Mirel Simotă, de 33 de ani, și mama sa, Elena Simotă, de 55 de ani, au fost condamnați, de Judecătoria Rădăuți, primul la patru ani de închisoare pentru ultraj și refuzul conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de a se supune prelevării de monstre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, iar mama la opt luni de închisoare pentru ultraj.

Ambii au fost încarcerați, luni, în Penitenciarul Botoșani.

În noaptea cu pricina, bărbatul de 33 de ani conducea un autoturism Volkswagen Passat, cu care a părăsit partea carosabilă și a lovit bordura trotuarului din fața Catedralei Ortodoxe. Apoi, el a încercat să fugă de la locul respectiv, dar a fost oprit de poliție în în parcul din apropierea catedralei. Acesta mirosea puternic a alcool și i s-a cerut să sufle în aparatul etilotest, însă  a refuzat. Dus la spital, a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, dar și să dea declarații cu privire la accident.

Apoi, la sediul Poliției s-au prezentat mama și fratele acestuia, care i-au înjurat și amenințat pe polițiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *