Bătaie la un bar din județul Botoșani. Un bărbat a ajuns la spital

Un bărbat a fost spitalizat după o bătaie care a avut loc la un bar de pe raza orașului Bucecea. Botoșăneanul în vârstă de 44 de ani a suferit mai multe traumatisme, după un conflict pe care l-a avut cu un vecin.

El a băut alături de vecinul său de 36 de ani, iar la un moment dat a început să se certe cu acesta, pe fonul unor neînțelegeri legate de o suprafață de pământ. Conflictul a degenerat și nu a durat mult până cei botoșănenii s-au luat la bătaie. 

Bărbatul mai tânăr l-a pus la pământ pe celălalt și l-a lovit cu pumnii și picioarele. Victima a reușit să scape și să sune la 112, iar la fața locului 

Exasperat de faptul că nu ajungeau la nicio înţelegere, bărbatul de 36 de ani a tăbărât cu pumnii şi picioarele pe partenerul de până atunci, de pahar, acesta din urmă fiind trântit la podea. Scăpat din pumnii agresorului, bărbatul a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns cadrele medicale de la ambulanță, dar și polițiștii. Acesta a ajuns la spital, iar agresorul la Poliție pentru a fi audiat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *