Înfiorător! Un preot a fost găsit spânzurat. Cinci copii au rămas orfani de tată

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, fost preot, tată a cinci copii, a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din Huedin. Poliţiştii clujeni fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul bărbatului.

Reprezentanţii IPJ Cluj au declarat, marţi, că trupul bărbatului a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii, scrie Mediafax.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Rurale Huedin au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Huedin, a fost găsit un bărbat în vârstă de 40 de ani decedat prin spânzurare în locuinţă. În urma primelor verificări, pe corpul bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violenţă, neexistând suspiciuni în acest moment. Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii. În cauză continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului”, au spus reprezentanţii IPJ Cluj.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că bărbatul este fost preot şi că era tatăl a cinci copii. „Ar fi avut probleme personale, avea şi probleme cu alcoolul”, au mai spus sursele citate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *